top of page

Ολιστική Προγνωστική Διάγνωση


SCIO METATRON

Μια μεγάλης σημασίας παροχή υπηρεσιών στο Ινστιτούτο μας είναι η εφαρμογή επιτέλους ενός γνήσιου προληπτικού προγράμματος για την Ολιστική Υγεία κάθε ενδιαφερομένου. Το πρόγραμμα, όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό, έχει μεγάλη αξία στις νεαρές ηλικίες από 2 ετών και άνω.

Το Ινστιτούτο μας χρησιμοποιεί δύο υπολογιστικά συστήματα βασισμένα στη μη γραμμική μαθηματική ανάλυση και στατιστική, τα οποία καταγράφουν πληροφορίες από τον εξεταζόμενο.

Το πρώτο σύστημα, το SCIO, αξιοποιεί τις πληροφορίες που εκδηλώνονται ηλεκτρομαγνητικά στο επίπεδο της επιδερμίδας βιοαναδραστικά. Η επίδερμίδα μας είναι το μεγαλύτερο σε έκταση όργανο του σώματός μας, διαθέτοντας ένα πλούσιο ηλεκτρομαγνητικό πεδίο πληροφοριών. Στα σεμινάρια που πραγματοποιούνται στο Ινστιτούτο μας γίνεται παρουσίαση της διαγνωστικής διαχείρισης του συστήματος κλινικά.

Το άλλο σύστημα, το METATRON, βασίζεται επίσης στη μη γραμμική μαθηματική ανάλυση και στατιστική εκτίμηση, χρησιμοποιώντας όλες τις πληροφορίες του ηχητικού σήματος του οργανισμού. Όπως είναι ευρέως γνωστό, κάθε σύστημα εν λειτουργία παράγει ήχο ο οποίος εμπεριέχει όλες τις πληροφορίες που αφορούν τον οργανισμό σε σχέση με την κατάσταση που επικρατεί σε όλα τα όργανα και κύτταρα που τον απαρτίζουν. Ουσιαστικά, πρόκειται για απόλυτη αντιγραφή του συστήματος που χρησιμοποιεί ο οργανισμός για να εξασφαλίζει καθημερινά την αυτοΐαση του. Όπως γίνεται αντιληπτό, η εφαρμογή μιας συμπεριφοράς πρόληψης γίνεται ουσιαστική και αποτελεσματική, αφού οι πληροφορίες που λαμβάνουμε αντικατοπτρίζουν ακόμη και τις πιο πρώιμες αποκλίσεις από την αρμονία της υγείας, με αποτέλεσμα να ανατρέπεται πολύ εύκολα η διάθεση της απόκλισης να εξελιχθεί σε ασθένεια, να μην της επιτραπεί δηλαδή να χρονίσει. Στα σεμινάριά μας για το METATRON κάνουμε παρουσίαση της διαγνωστικής διαχείρισης του συστήματος κλινικά. Το METATRON μας επιτρέπει να λαμβάνουμε ακόμη και αξονικές τομογραφίες γραφικών απεικονίσεων των οργάνων του σώματος με διαγνωστικές παρατηρήσεις επί των αξονικών τομών. Παράλληλα μας προσφέρει αιματολογικές πληροφορίες, μικροβιολογικές αναλύσεις για το εξεταζόμενο όργανο, κυτταρολογικές εκτιμήσεις και πληροφορίες σχετικά με δυσανεξίες ή αλλεργίες όσον αφορά διατροφικά και χημικά σκευάσματα, ενώ μας επιτρέπει να μάθουμε τα ομοιοπαθητικά-θεραπευτικά σχήματα και τις φαρμακευτικές προτάσεις που έχουν τα καλύτερα αποτελέσματα, τις κατάλληλες φυτοθεραπευτικές και διατροφικές προτάσεις, αλλά και να πληροφορούμαστε το συναισθηματικό προφίλ του ατόμου σε χρόνια και οξεία φάση. Επίσης, το σύστημα προβαίνει και σε ηχοθεραπευτικές επιλογές. Όπως καταλαβαίνουμε, η αξονική απεικόνιση εξασφαλίζεται από τις πληροφορίες του ηχητικού σήματος, χωρίς ο εξεταζόμενος να δέχεται ακτινοβολία ή να του χορηγούνται χημιοσκευάσματα ενδοφλεβίως ή πεπτικώς από το στόμα.

Η μόνη διαφορά μεταξύ των δύο συστημάτων είναι ότι το SCIO δεν μας δίνει αξονική τομογραφία του εξεταζόμενου. Όμως μας επιτρέπει, λειτουργώντας με τη συχνότητα εκπομπής του εξεταζόμενου που έχει καταγραφεί από την πρώτη εξέταση, να έχουμε διαγνωστική δυνατότητα και εξ αποστάσεως.


Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
No tags yet.
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page