top of page

Εφαρμογές Laser και Luxomed

LUXOMED

Ανεπτυγμένη στην Γαλλία, η μέθοδος LUXOPUNCTURE (lux: το φως) είναι μια αντανακλαστική τεχνική, όπως ο βελονισμός ή το σιάτσου.Χωρίς βελόνα, ούτε λέιζερ, ενεργεί ήπια στα αντανακλαστικά σημεία του σώματος με τη βοήθεια μιας εντελώς ανώδυνης, υπέρυθρης δέσμης φωτός και βοηθά στην άμεση και αποτελεσματική διακοπή του καπνίσματος μέσα σε 3 μόνο συνεδρίες!

Οι συνεδρίες είναι εντελώς ακίνδυνες, ενώ δεν χορηγείται καμία ουσία ή χάπια. Η επιστημονική μέθοδος LUXOPUNCTURE (φωτοκέντηση) στηρίζεται αποκλειστικά στη φυσιολογία του ανθρώπου. Οι συνεδρίες είναι σχετικά γρήγορες, αφού μια συνεδρία διαρκεί 20 λεπτά κατά μέσο όρο! Η τεχνική συνίσταται στη χρήση μιας φωτεινής δέσμης (ΟΧΙ ΛΕΪΖΕΡ), η οποία εκπέμπει στη ζώνη των υπερύθρων.

Η δέσμη κατευθύνεται σε πολύ συγκεκριμένες νευρικές απολήξεις του ανθρώπινου σώματος. Τα φωτόνια της φωτεινής ακτίνας έρχονται σε επαφή με τα κύτταρα του δέρματος κι έτσι έχουμε μεταφορά ενέργειας μεταξύ της φωτεινής δέσμης και του ανθρώπινου ιστού. Η ενέργεια των φωτονίων απορροφάται από τα κύτταρα. Με την εκπομπή της φωτεινής δέσμης σε συγκεκριμένα σημεία ενεργοποιούνται οι κατάλληλοι νευρώνες, που βοηθούν στην ενεργοποίηση των μηχανισμών έκκρισης συγκεκριμένων νευροδιαβιβαστών, όπως οι ενδορφίνες, η σεροτονίνη και η ντοπαμίνη, που είναι οι ορμόνες της ευεξίας, της ευτυχίας και της επιθυμίας. Ακόμη, η διέγερση των αντανακλαστικών σημείων βοηθά να αποκατασταθεί η κατάλληλη λειτουργία αυτών των οργάνων και με αυτόν τον τρόπο να μειωθούν οι διαταραχές.

Με την εφαρμογή της επαναστατικής μεθόδου LUXOPUNCTURE σε τρεις συνεδρίες, οι οποίες πραγματοποιούνται μέσα σε τρεις συνεχόμενες ημέρες, επιτυγχάνουμε την πλήρη οργανική απεξάρτηση από τον εθισμό του καπνίσματος μέσα από τη διαδικασία της άμεσης ρύθμισης της φυσιολογικής έκκρισης των ενδορφινών και της ντοπαμίνης. Ο πρώτος στόχος της μεθόδου LUXOPUNCTURE είναι να βοηθήσει τον καπνιστή να βελτιώσει την ευεξία του, ώστε με τον τρόπο αυτό να μπορέσει αποτελεσματικά να εξαλείψει τον εθισμό του και να καταπολεμήσει το στερητικό του σύνδρομο. Επίσης, η μέθοδος βοηθά να καταπολεμηθούν οι παρενέργειες από τη διακοπή του καπνίσματος, όπως η νευρικότητα, η οξυθυμία και η υπερβολική όρεξη. Ο δεύτερος στόχος είναι να βοηθήσει στη μείωση του ερεθισμού των ιγμορίων, του λάρυγγα, του λαιμού και γενικά της ρινολαρυγγικής περιοχής από τον καπνό του τσιγάρου.

Το επιδιωκόμενο αποτέλεσμα επιτυγχάνεται φυσιολογικά, εύκολα, χωρίς τη χορήγηση ουσιών ή υποκαταστάτων νικοτίνης και κυρίως χωρίς παρενέργειες!

Στη συνέχεια βρισκόμαστε δίπλα στο νέο μη καπνιστή, βοηθώντας τον να απεξαρτηθεί αποτελεσματικά από τον εθισμό του καπνίσματος, με το πρόγραμμα ατομικής υποστήριξης “no smoking support program”, το οποίο περιλαμβάνει:

1. Συνεχή επικοινωνία για την παρακολούθηση της αντικαπνιστικής του πορείας.

2. Υποστηρικτικές συνεδρίες, σε περιπτώσεις που απαιτείται.

3. Δωρεάν επανάληψη του προγράμματος μέσα σε τρεις μήνες, σε περίπτωση υποτροπής.

Τα αποτελέσματα από την εφαρμογή της μεθόδου είναι εξαιρετικά. Το 90% των ατόμων που υποστηρίχθηκαν με τη μέθοδο LUXOPUNCTURE στο τέλος των τριών συνεδριών δηλώνουν ότι δεν επιθυμούν, δεν αισθάνονται την ανάγκη και δεν «αισθάνονται την πίεση» να καπνίσουν. Ακόμη, το 70% των ατόμων που υποστηρίχθηκαν με τη μέθοδο LUXOPUNCTURE εξακολουθούν μετά από ένα χρόνο να μην καπνίζουν. Η εφαρμογή της μεθόδου βασίζεται στην αποκλειστική χρήση της μοναδικής πιστοποιημένης Ομόλογης Ιατρικής Συσκευής LUXO 40 (σύμφωνα με τις ευρωπαϊκές οδηγίες DE 93/42 CEE και CE 0123) για την απεξάρτηση από τον εθισμό του καπνίσματος, τη βουλιμία και το στρες. Η ελληνική νομοθεσία και ο ΕΟΦ έχουν εναρμονισθεί πλήρως με την παραπάνω οδηγία (ΦΕΚ 679) ως προς τα ιατροτεχνολογικά προϊόντα. Επίσης, η μέθοδος είναι παγκόσμια πατενταρισμένη, διαθέτει πιστοποιητικά ποιότητας ISO-9000 και CE και είναι συμβατή με τα πρότυπα NF EN 60601-1 και NF EN 60601-1-2. Τέλος, σε έρευνα που έγινε σε 188 άτομα με μέσο όρο ηλικίας τα 42 έτη, εκ των οποίων το 86% δήλωσε πως είχαν ήδη δοκιμάσει να διακόψουν το κάπνισμα με διαφορετικές μεθόδους και δεν τα είχε καταφέρει, τα αποτελέσματα ήταν τα εξής: Μέσος όρος σχετικών θεραπειών: 3 (μέγιστος 5), Ποσοστό διακοπής καπνίσματος μετά τη θεραπεία: 90,5%, Ικανοποίηση συμμετεχόντων από τη διακοπή του καπνίσματος: 99,2%. Γι' αυτό λοιπόν μην αργείτε άλλο! Τηλεφωνήστε μας για να κλείσετε το πρώτο ραντεβού που θα αλλάξει την ζωή σας προς το καλύτερο, θα σας δώσει περισσότερα χρόνια υγείας και ευεξίας και θα σας κάνει κυρίαρχους του εαυτού σας!


Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
No tags yet.
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page